Not known Details About پمپ سانترفیوژی
Not known Details About پمپ سانترفیوژی
Blog Article
طول لوله غوطه وری به توجه به خواسته کاربر قابل تغییر می باشد.
چراکه قابلیتهای مختلفی را از خود به اشتراک خواهد گذاشت که مهمترین و ایدهآلترین آنها میتوانیم به آببندی با سیال پمپ شده اشاره کرد.
قیمت پمپهای پلیمری نیز همانند انواع پمپها میتواند تحت تأثیر ویژگیها و مشخصات پمپ، برند و شرکت سازنده، نوع پمپ، نرخ ارز و نوسانات آن، استانداردهای تولید و مدت زمان گارانتی و … باشد.
احتمالا بتوانیم پمپ پلیمری یا همان ضد اسید را یکی از مهمترین ابزارها در دنیای صنعتی بدانیم. در واقع به جز آب به عنوان یکی از اصلی ترین سیال ها، مایع ها و سیال های مهمی وجود دارند که می توانند در صنعت کاربری های زیادی داشته باشند. اما مسئله مهمی که وجود دارد این است که این سیال ها خاصیت و ویژگی های مختلفی دارند. در بسیاری از موارد این سیال ها خاصیت خورندگی دارند و می تواند فلز را به راحتی از بین ببرد.
ویژگیها و تکنولوژی ساخت پمپهای ضد اسید که می تواند مقاومت در برابر اسید، سیستمهای حفاظتی و قابلیتهای هوشمند، بالاتری داشته باشند. یکی دیگر از عوامل موثر در قیمت، عرضه و تقاضای بازار و رقابت در صنعت پمپهای ضد اسید است. علاوه بر این داشتن ضمانت و خدمات پس از فروش، ساخت داخلی یا خارجی و … می تواند همگی نقش مهمی در قیمت پمپ پلیمری داشته باشند.
نکته پایانی این است که یادتان باشد در صورت امکان بهتر است بعد از هر بار استفاده این پمپ ها شسته شوند تا سیال درون آن نماند. گرچه این متریال در برابر سیال های شیمیایی مقاومت خوبی دارند اما رسوب آن ها در پمپ می تواند موجب خوردگی در طول زمان شود.
پمپ پلیمری قادر است سیالات اسیدی را با حجم و فشار مورد نیاز انتقال بدهد چرا که با مشخصات مختلفی تولید میشود و از تنوع بالایی برخوردار است.
علاوه بر انتقال انواع اسید مانند اسید استیک، اسید سولفوریک، اسید کلریدریک، اسید نیتریک، اسید کلروفریک، اسید سیتریک، اسید هیدروفلوریک، اسید هیدروکلریک، اسید نیتریک و … و برای انتقال سیالاتی با ویسکوزیته بالا مانند نفت خام و محصولات پتروشیمی نیز از این پمپ استفاده می شود. به پمپ ضد اسیدی یا پمپ پلیمری نام های دیگری چون get more info پمپ تفلونی یا پمپ اسیدی نیز اطلاق می شود.پمپ ضد اسید میزان دبی، فشار، قدرت و حجم خروجی متفاوتی دارد و متناسب با نوع سیال و میزان خورندگی آن تولید می شود.
از پمپ اسید میتوان برای انتقال اسیدسولفوریک هم استفاده نمود . در نظر داشته باشید به دلیل خورندگی بالای اسید سولفوریک در پمپ های پلیمری باید از سیل مکانیکی وایتون استفاده شود تا باعث خورندگی اجزای پمپ توسط اسید سولفوریک نشود
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
پمپهای پلیمری یکی از انواع پمپهای گریز از مرکز هستند که به دلیل مقاومت بالا در برابر مواد خورنده و اسیدها میتوانند استفادههای متعددی داشته باشند. در ادامه این مطلب از پارس وکیوم به بررسی کامل پمپ پلیمری، مشخصات، ویژگیها و کاربردهای آن پرداخته میشود.
لازم است تا در مرحله انتخاب مواد متریال از فولاد ضد زنگ و آلیاژهای تخصصی مقاوم در برابر مواد خورنده استفاده شود. در طراحی پمپ علاوه بر حجم و سرعت انتقال مواد به سیل و آب بند بودن پمپ توجه زیادی گردد. پمپ پلیمری از اجزا مختلفی تشکیل شده اند که می بایست به صورت ایمن و تراز در کنار هم قرار گرفته باشند. پیش از استفاده از پمپ در محیط های عملیاتی، آزمایشات مختلفی جهت ارزیابی استانداردهای مورد استفاده در پمپ انجام شود. انجام فرایند کنترل کیفیت در تمامی مراحل تولید سبب می گردد تا محصولی با کیفیت، تولید گردد.
این ویژگی دو مزیت ایجاد می کند. اول ، پمپ ها به تولیدکنندگان ، توزیع کنندگان و کاربران مواد شیمیایی اجازه می دهند تا انواع مختلفی از سیالات را در شرایط مختلف – حتی آنهایی که به سرعت پمپ های دیگر را خراب می کنند – انتقال دهند.
پمپهای پلیمری میتوانند بر اساس فاکتورهای مختلفی تقسیمبندی شوند اما مهمترین فاکتور برای تقسیمبندی آنها نوع سیالاتی است که انتقال داده میشوند و بر این اساس پمپ پلیمری میتواند به دو دسته اصلی پمپهای مگنتی و شفت دار تقسیم شوند.